Tuesday, February 3, 2015

Amaran Oleh OPPO MALAYSIA : Terdapat Produk OPPO tiruan dijumpai di pasaran sekarang

Wow...baru jer naik.dah ada produk tiruan..kesian OPPO

OPPO Malaysia sekarang tengah pening kepala sangat-sangat dengan apa yang berlaku sekarang..huhu. Dalam kenyataan rasmi media OPPO, mereka mendapati 644 kes melibatkan telefon tiruan OPPO dikenalpasti.

Mereka dapat tahu daripada pelanggan yang hantar telefon ke pusat servis mereka. Model yang terjeas adalah OPPO Find 7, OPPO N3 motorise camera, dan OPPO N1,

Kalau dah 644 kes, memang sah la ramai gila nak mati sekarang guna phone yang FAKE. sebab tak semua kita yang pakai phone hantar ke service centre kan?...mostly laa..terus tukar baru je..sebab zaman sekarang ni smartphone murah.. OPPO Find 7 dulu Keluar harga RM2800, sekarang harga RM1500, punya jauh penurunan harga.

Apapun tlephone tiruan ni memang cepat, sebab diorang pun ikut trend smartphone sekarang.so, harap-harap tegnok betul-betul dulu check dengan GOOGLE,, dia tau banyak benda,

(OPPO N1 Fake dari CHINA)

Sumber : link

Murah daripada market price.

Ni video Fake OPPO Find5


No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...