Rabu, 28 Januari 2015

Laman Web Tengok Free Movie Streaming

Salam..jawab..xjawab dosa..

So far ada dua laman web streaming yang aku selalu tengok dan selalu aku visit bila bosan-bosan nak tengok movie baru, tapi tak ada geng nak pergi wayang.

Dan dua web ni kira ok la dari segi video quality, sebab mostly yang ada streaming ni buruk beno..



Banyak movie baru dan quality memang sesuai tgk kat laptop 









Viooz ni kira ok la, , cuma viooz ni cepat release cerita baru, tapi quality memang main tibai jela,, macam rakam guna camera VGA 0,1MP, huhu,, kena pilih-pilih la movie. Tapi overall paling ok quikrmovies la.. gambar acceptable la jugak kalau nak tgk movie.


Apapun enjoy jela..dah nama pun free movie streaming, sape nak bagi free kan..kalau tak ada dorg yang buat web ni...rasenyer xde nyer kita nak pergi GSC dua tiga kali seminggu, smata-mata nak tengok 2-3 movie..yang xtau bes ke x..

Adios.

6 ulasan:

Saya Winnie berkata...

uhuhu... saya first time guna putlocker biasa ja,yg viooz pn lebih kurang jer...

Malek Ku berkata...

ya but putocker lg bgus

hainom OKje berkata...

Saya jarang tengok movie kat lappy ......layan blog lagi best

Malek Ku berkata...

ow layan blog..ok jgk..bg yg rajin mmbca

Dielazairie House berkata...

Mcm mn nk tgk yer sbb still request utk register?

Malek Ku berkata...

tak perlu register..try putlocker tu..byk ads sikit..tp xperlu register ape pun



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...