Saturday, September 13, 2014

Kerja Part Time Online Yang Simple...MimplePimple

Salam, Sekarang ni seperti yang kita tahu kos sara hidup memang meningkat..jadi usaha untuk menambah pendapatan pun meningkat la jugak kan. So,,bagi sesiapa yang banyak Free time tu...aku ada  Website yang boleh buat Tambah Duit Poket Korang..

Website -website ni ada aku dah test..ada yang kawan aku test..ada jg orang lain test dan memang sahih la..xda SCAM.


Freelancer.com


Tak kisahla apa jua skill yang anda ada...semua boleh diaplikasikan, apa yang bes dia bayar kita guna USD,, nyum3...memang syokla..sebab setiap kali kita buat kerja boleh dapat duit.Ada dua kategori iaitu Project & Contest... malas nak cerita banyak..aku sendiri dah buat..sambil2 bosan minum kopi kat rumah..blehla.. 

Ni contoh profile aku kat sana


Amacam? tak semestinya kerja design je ada...ada banyak lagi kerja..sampai la kerja REKA SLOGAN je pun dapat duit...tak caye? bawah ni contoh..apekehei nye duduk saje..being productive!


Bagi suggestion nama blog dia pun dapat 20USD,= RM 63.95

Cuba bagitau kat aku..sape nak bagi RM63.95 kalau kawan kita tanya "apa nak bagi nama blog aku eh?"

Tak de siapa nak bagi der..dia bayar guna paypal..senang jer..setup paypal RM10 je..boleh guna bank apa saja di Malaysia.

Dan aku sendiri pernah dapat..ni bawah contoh..

Yang Merah tu Withdrawal & yg ada tanda PDF tu macam Fees, yelah dorg nak duit jgk sikit..Tapi apepun secara overall aku tengok..siapa ada apa jua skill pun boleh buat duit..sebab ada BERATUS-RATUS LEMON job category..sampaila.. bagi suggestion NAMA BLOG jer..

So..Ape lagi..Simple ke tak? Jom tengok..bawah ni haa ada link dia



2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...