Saturday, May 3, 2014

Malek Ku Bekerja Selepas Graduate

Salam.. mmg jarang aku menulis blog dah sekarang ni...sebab kadang2 busy..bila bekerja memang xda masa sangat nak menulis blog..lagipun aku ikut mood aku..heheh.

Apapun, aku graduate dari UNIVERSITI MALAYA (Obama pernah pergi kencing kt tandas UM) ...haha..sb bulan lepas dia ada melawat UM bagi talk, tapi aku xtaula dia kencing ke x,,apepun aku dah graduate 2013.

Ingat lagi masa aku masuk UM dulu...surat khabar KOSMO interview aku..


yang dalam artikel tu crita pasal aku dgn pandalela...heheh


Alhamdulillah...Lepas saja graduate aku dpt kerja sebagai Site Agent untuk Projek Tebatan Banjir Sg.Siput.

Kawasan memang dalam sikit..tapi ok la..smua boss tanggung, kreta,minyak,etc.

Aku baru lagi..so kerja dalam scope Project Management ni mmg kene blajar dari taiko2 buat Critical Path Method (CPM).. set schedule..dan yang paling aku minat...every month ada project progress presentation..memang aku suka presentation-presentation nih...ahah..



Kene buat schedule lah kn guna Microsoft Project. dn kne present..mcm biasa aku guna Prezi.com . Dorang pun macam confident sikit..heheh..kalau ad masalah kat site tu bleh "kautim" sikit..

Apepun aku suka kerja aku walaupun stress sikit kadang2..biasala..kerja apa xstress? tido pun stress..klw mimpi stress heheh..


Aku pn dah lama xmnulis..idea xbanyak. ..tu jelah aku post ...so.. sekian.. thanks for reading!



No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...