Monday, May 5, 2014

Cara Nak Cermin Diri Sendiri Cun Ke Tak

Salam.. ni malam aku nak share satu ilmu yang membolehkan kita cermin diri kita sendiri sama ada kita 

CUN/HENSEM  or NO


Cara dia dengan meletakkan jari telunjuk kat tengah hidung selari dengan dagu (macam kita suruh org diam Shh)

Cam ni ha..


So kalau mulut tu tak kena jari telunjuk....TAHNIAH, ANDA CUN /HENSEM!

Sila post gambar anda yang cun kat blog ni...yang cun sahaja..yg hensem xpayah..,


Benda ni jadi trend kat CHINA untuk cek diri sendiri...

 



So.. aku pun try la..nk tgk jgk aku ni hensem ke tak....


so... aku FAIL test ni...huhuhu.. korg mcamana.?

silala cermin diri..walaupun kalau ikutkan angelina jolie mmg fail test ni..well just for fun.. c ya







Source : Vocativ






No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...