Sunday, January 19, 2014

Kehidupan Orang Yang Suka Ber-Insta-Instagram

Salam semua..zaman makin maju dah yer skang..ada pulak apps Instagram..so xpayah la nak flooding wall

Facebook lagi dengan gambar kurang berilmiah...walaupun aku pun post gambar tak berilmiah...ahh apa aku kesah...keh3..


Beberapa hari yang lepas..aku ada la jumpa soorang mamat nih..dia duk gila Instagram...so aku pun curious la kan...sambil buat muka camni....


yelah curious-curious...


Setelah selidik baru ku tahu.....ni haaa apa yg dia update...


8.30am



"Aku Bangun pagi...telah bersedia berus gigi dan obat gigi kat sebelah katil aku"




8.30am


"Sampai saja di tandas,,utk melepas hajat,,aku lihat..begitu bersih skali tandas,,,betul ke ni tandas kolej aku nih?...terdetik cemas dalam hati kecil ku ini..adakah aku masih lagi bermimpi?"wakaka




9.00am

Dah sampai kat lecture hall, tp lecturer plak tak mai lagi...instagrammmmmm..

12.00pm




''Sesudah aku habis menengok muka lecture kat lecture hall, aku nak kolej ku mkn maggi. Kegemaran ku Asam Laksa !! Ini dia Hasil masakan maggi laksa ku..''

Entah apa2 la org zaman skg nih. nasib aku xda instagram, bosan tgk org lain post gmbar yg entah apa.. Ok la bye.. sampai sni jelah k.. wakaka


#Winnie

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...