Saturday, December 3, 2011

Kesilapan Wanita Bila Mencari Cinta

Salam..

Dah lama aku tak tulis ni..selama ni duk post gambar je ...yelah mana nak ada masa sangat..gua pun ada kerja lain...ummm hari ni tetiba nak tulis sikitla kan pasal perempuan...

Tapi nak tulis 1 jelah..kang tulis banyak2 kena attack plak kang..keh3...


Pakai Cantik,Seksi,Free Hair


Haa ni lah kesilapan perempuan bila mencari cinta/pasangan...aku pasti 

Perempuan : Nak lelaki yang Caring, Baik hati ,Handsome,Boleh Memimpin dirinya


Tapi perempuan Guna Kecantikan,Seksi,Free Hair untuk cari lelaki idaman...Waattaafff...


Lelaki yang suka  Kecantikan,Seksi,Free Hair = Gatai,hanya suka pada physical sahaja

So..harap korg renung-renungkan dan fikir-fikirkanlah...

Lelaki tak akan amik perempuan seksi,free hair untuk jadi bini.......kalau ada pun...dia kurang pengetahuan AGAMA..

Ciri-ciri Lelaki Gatal?


Waaatttaaafff!!! belum pape dh ILY

3 comments:

hana said...

mmg gile betol tu..
x pasal2 ILY...
x sihat ke pe..

Malek Ku said...

haha..sindrom

mumui said...

hahah...
kang same jantina baru tahu..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...