Wednesday, November 16, 2011

Persamaan Rosmah Dan Victoria Beckham

Hehehehe...gelak dulu ape-ape hal skali pun...

Mesti semua orang nak tau kan ape persamaan dorg nih?....mai sini aku bawak tengok...


Persamaan:

1. Mereka berdua merupakan perempuan/wanita....ekekeke

2. haaa ni bes ni....... Memiliki beg tangan yang sama! gua kasi highlight sket.... lai lai tengok...







Beg tangan ni diberi nama....  

Hermes Himalayan Crocodile Birkin


Amacam? ada nama macam harimau malaya 1 malaysia tak?..heheheh




Ini Rosmah


.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
Ini Victoria Beckham


.
.
.
Tapi beza..victoria pakai yg bertatah berlian [link]...rosmah pakai yg standard specs..


Mesti korg nak tahu kan berapa harga dia?....sebab part paling bes harga dia woiiii......ekekekeke


 ni kat eBay[link].... okeh...wa mana beli barang online ni..ekekeke...

cikai-cikai + besfren victoria beckham+ duit kumpul dari kecik = RM ???? [lu letak sendiri]

sebab aku tak pandai currency..ekekeke

ada orang kata RM300,000...ye dok?...hahahaha untunglaa banyak duit hang kumpul dari kecik noh..

Apepun terjadi...gua sebagai insan yang cemerlang..berfikiran positive..okeh...

Cara pemikiran:

Positive : alahai..rosmah ni memang banyak duit...tak pun dia beli kat pasar malam ke..yg ciplak punya ke kaaaannnnnnn..murah jeeww...heeee...


Negative : Haram....banyak duit kau rosmah...dulu kes cincin....gelang jacob pebenda lu cakap kumpul duit dari kecik...wht the fish...lu bukny org kaya pun dari kecik....klw lu guna duit lu xpa..tp klw lu guna duit rakyat...lu mmg sial tgu ms nk mam++++++ [cencored]..huahua


Dan Bukan SAtu jew tau........nak tengok banyak lagi koleksi I~

















hah puas hati? bab harga tu gua no komen. kalau rajin pergi la cari sendiri dekat mana mana. dekat eBay pun ada. tapi takkan dia shopping dekat eBay ye dak? keh keh keh




Sumber yg kuat : ameno . semutmalaysia . 

8 comments:

.: iEyLa :. said...

hahaha..speechless..

hana said...

haha..
macam2..

ch000tz axoera said...

kata najib, wifey saya tak beli hbag memahal & tak beli jewellery! Sila maklum hahaha

My Aisy said...

ye...duit dia mmg banyak...ye mmg dia pakai duit dia...mana ada pakai duit rakyat...dia tak penah pakai duit rakyat lah...pastu dia mmg tak beli lah jewellery bagai tu...kan dia baik...

cukup positif tak tu...

[AMR]ReenaRawee said...

giler fanatik kau kat si rosmah.
collection gambar ponoh ha....
;pp

Malek Ku said...

gua fans rosmah okeh....kah3...xdela..amik j la kat blog org len..

Anonymous said...

Apahal lak engkau orang ni.Dia dah mampu beli, biarlah.Kah orang lah dulu, suruh belajar tinggi2 tak mahu.....kalau tak, boleh jadi perdana menteri dan boleh beli beg macam tu.Kata aje lah dengkiiiii!...

Lalinkfixa said...

giler semua colur die ada! +__+



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...