Wednesday, August 17, 2011

Word Game Yg Sempoi....




(A) Pilih bulan kelahiran korang:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

(B) Pilih tarikh hari jadi korang:
1 - Perempuan
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Lelaki
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Mak aku

(C) Pilih warna baju yang korang pakai sekarang:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

Cantumkan (A)+(B)+(C) contoh: Aku menari dengan maknyah sebab mak aku suruh


haha...saja suka...try it..

15 comments:

Miss Eunice said...

lol..interesting..
mine: aku terlanggar polis sebab aku tak tentu arah..

:D

gnesop.com said...

aku lambai kat garfield sbb aku giler.. iks iks iks

nak kopy nak letak kat bloh utk kongsi yer... hahahah
nak tgk sapa juga sama nasib :)

Malek Ku said...

ahaha

Sweet Little Gurl said...

Aku pergi dating dengan Mak aku Sebab aku baru putus cinta ..... wawawawaw

Ezzattie said...

Aku belasah taik kucing sebab aku baru putus cinta

WHAHAHA

May Maisarah said...

Aku lambai dekat orang gila sebab mak aku suruh.

hahahaha. =))

anis.farhana said...

Aku cinta Taylor Swift sebab aku suka single.haha

Amirah Cantik said...

aku gigit boyfriend aku sebab aku cemburu.

oh no!

T_________________T

-Nur Hidayah bte Mohd Amin- said...

Aku dating dengan Siti Nurhaliza sebab aku gila!! Hahahah!!
Npe lh aku pki bju kaler itam mse bce entry ni.. Nice beb! Nk share kt blog juga lh ye...

Malek Ku said...

haha..sila2

Cik Purple Pinkypuff said...

aku jerit dekat kawan baik aku sebab aku tak tentu arah.. eh??=_="

Malek Ku said...

adkah cp xtentu arah..huhu

Ez_poD said...

aku punye paling siot....Aku terlanggar Mak aku Sebab aku baru putus cinta

~fuNtaStY~ said...

aku gigit makcik kantin sebab aku baru putus cinta.....sian makcik tu, isk2....

Malek Ku said...

ko memang pod...kah3..ish jahat betul...ape salah makcik kantin..keh3



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...