Thursday, August 18, 2011

Oh..Khairul Fahmi...Katakan..Katakanlaaaaahhh!!!!

Salam...ape yg aku tulis ni mungkin org len dah banyak baca....aku sebagai die.hard.fan khairul fahmi terkesima baca kome-komen yang dilemparkan oleh tunangnya kepadanya......oh khairul fahmi....katakan....betol dok ni?..








Apepun..kita tak boleh nak judge khairul fahmi berdasarkan sebelah pihak je......cuba korg semua fikir cam aku....heheh


Pemikiran Positive : Mungkin pada masa dia tinggi suara tu khairul fahmi tengah tension,penat,sibuk, dengan tunang dan game...tau-tau jelah kan...ehem2..keh3...then terlepas cakap kat BAKAL mak mertua dia....tak terniat pun... bende boleh setel ......KOT


Pemikiran Negative : Haram jadah betui dua ekor ni.....yg sorg duk sibuk jaja cerita DALAM KAIN.... sebab apa?..nak cari publisti? nak buruk kan idola Bola sepak aku?...yg sorg lagi tak reti nak kontrol temper ke?...BAKAL mak mertua sm j cam mak hang ....KOT....


Haaa..appun..kita amik dari sudut positive....kikiki...salam....


Source : Mnh

10 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sabar..

~syue syada~ said...

nak amek yg negatif tu bole dak?ha5

hana said...

x abes lagi ke cite ni??
hahaha

Malek Ku said...

sebab den baru tau...tu yg saja nak wat hot2 sket..heheh

kaseh suchi said...

betul ka ni? ishk2.... bila nak clash ye? ekekeke

[AMR]ReenaRawee said...

masa sayang bukan main...
dah putus pun, amboi la....
haih~
hahahahahaha~

[AMR]ReenaRawee said...
This comment has been removed by the author.
afiqah said...

betul ke ni? ishhh

Malek Ku said...

think positive semua keh..ekeke

My Aisy said...

manusia klu bila dapat 2 benda nih mereka akan lupa semua...duit n pangkat...fikir2kan dan selamat beramal...peace!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...