Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

salam..dah lama xjoin bro ben punya segmen...so harini sesaje la nak join....huhuh....

wahai reader-reader sekalian...blog aku best tak?..tau dah xbest....ahah..yela..aku tak specific bila menulis....aku tulis ap yang aku nak tulis ...huhu....

Santai Bersama BEN ASHAARI

bro ben sedang merenung masa depan blog aku ni.....keh3


http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-blog-saya-best-tak.html

31 comments:

H.J said...

aha//best je tengok header tu..

osHin said...

singgah ke blog best :)

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

blog kamu memang best!!!

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben dan tambah kenalan di sini.

1st time datang :)

jemput singgah ke blog saya juga ya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

Asyikin said...

join dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

haslinda said...

hai... linda singgah blog best di sini :)

suka tgk header :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Rahman Mohamed said...

~sesi terjah~

sila2 la ye ke blog saya ..

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

cx's said...

cx dtg sini terjah blog best!! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

singgah dr segmen ben :)

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Nalisa Syahira said...

hye blog best . selamat berpuasa ye ,
http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...
follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

CikMiMiey said...

singgah dtg berkunjung ke belog besh ni dari segmen BA :)

dan follow ~

jemput singgah sni juge

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

farah hanim said...

fara dtg tgok blog best
header je da best
mest byk lg yg best
godek2 dlu
dan folow :D

Run Away said...

Salam...Sy blogger baru..dari BA..;d

Malek Ku said...

thx everyone!

azlina_muhammad said...

salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

~fuNtaStY~ said...

best~..=D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...