Ahad, 14 Ogos 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

salam..dah lama xjoin bro ben punya segmen...so harini sesaje la nak join....huhuh....

wahai reader-reader sekalian...blog aku best tak?..tau dah xbest....ahah..yela..aku tak specific bila menulis....aku tulis ap yang aku nak tulis ...huhu....

Santai Bersama BEN ASHAARI

bro ben sedang merenung masa depan blog aku ni.....keh3


http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-blog-saya-best-tak.html

31 ulasan:

H.J berkata...

aha//best je tengok header tu..

osHin berkata...

singgah ke blog best :)

Mr.Baiz berkata...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

blog kamu memang best!!!

Cik Purple Pinkypuff berkata...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

adamainaa.com berkata...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben dan tambah kenalan di sini.

1st time datang :)

jemput singgah ke blog saya juga ya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

Asyikin berkata...

join dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim berkata...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

haslinda berkata...

hai... linda singgah blog best di sini :)

suka tgk header :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry berkata...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ berkata...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Rahman Mohamed berkata...

~sesi terjah~

sila2 la ye ke blog saya ..

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

cx's berkata...

cx dtg sini terjah blog best!! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. berkata...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia berkata...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci berkata...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi berkata...

singgah dr segmen ben :)

Miss Nadya berkata...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Nalisa Syahira berkata...

hye blog best . selamat berpuasa ye ,
http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena berkata...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah berkata...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...
follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

CikMiMiey berkata...

singgah dtg berkunjung ke belog besh ni dari segmen BA :)

dan follow ~

jemput singgah sni juge

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

farah hanim berkata...

fara dtg tgok blog best
header je da best
mest byk lg yg best
godek2 dlu
dan folow :D

Run Away berkata...

Salam...Sy blogger baru..dari BA..;d

Malek Ku berkata...

thx everyone!

azlina_muhammad berkata...

salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

Nur Eyda berkata...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina berkata...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ berkata...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Syahidi berkata...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

~fuNtaStY~ berkata...

best~..=D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...