Saturday, May 7, 2011

Snickers Hungerling Attack [Fastest Time-Malaysia]

Salam..haa..siapa belum pernah try main snickers hungerling ni lagi sila jangan main...lupakan...sebab nanti korang buleh beat time aku....so aku xnak ada orang menang selain dari aku....heheheh

Bes jgk aku main ni dalam 2-3 minggu lepas lah...minggu ni xpun...dah bosan...sb dia ikut luck...kalau luck anda baik..baik lah....


Untuk Sapa Yang xmain lagi jangan main k...ni aku nak tunjuk cara main  jer...hehehe

Step 1: On laptop...heheh...pergi ke laman web bla bla bla..[dirahsiakan agar orang xtau..heheh ]



Step 2: Dia tanya nak Attack Ka?... aku jawablah nak Attack...webcam aku rosak so..aku tekan lah without webcam




Step 3: Tekan next jerrrrr...[saja nak kasi panjang entry nih...hehehe]



Step 4 : Kalau rasa muka hang hensem...bulehlah upload photo noh...aku upload gambar sotong CIMB je..huuhu


Step 5: Tak pun buleh jer pilih mana2 monster yang ada dia bagi....aku rasa setiap monster ni ada luck yang tersendiri...aku dapaat fastest time aku guna binatang nih [Step 6]...


Step 6: Pastu main lah..tangkap-tangkap snicker yang jatuh dari langit..kiri dan kanan...lompat punya button aku xtaulah ape functionnya..macam xde bexa jer......huhu...




Step 7: Catat Masa terbaik..buat anda sekalian..ini adelah masa terbaik Malaysia..[Perasan Lebih]....sebab apa aku cakap Malaysia?..sebab game ni dimainkan di 3 Negara..Philipine,Malaysia,Singapore..



Tak Percaya?..ni haaa aku bagi bukti kukuh..heheh



Kenapa aku main ni banyak kali??..sebab hadiah dia buleh tahan syiok wooOo..


PS3.......HP Mini.....G-Shock

Amacam? senang je kot...tapi agak buang masa jugaklah..sebab aku rasa cm addicted ...mula2 jelah..huhu... 

Tapi korg xperlu risau sebab korg xperlu main pun okeh...besar sket chance aku nk menang.....hehehehehe....

k lah... c ya...salam

5 comments:

padlie said...

Terer tu...
game cam ni mmg addicted kalau start main..
Saya x penah beli snickers lg...

Malek Ku said...

xpayah beli snickers pun...buleh j main =)

elhilmysalleh said...

Ulul yg 13.5 adalah saya.tapi saya dapat 12.20 skrg haha insyaALLAH dpt HP netbook tu..

Malek Ku said...

orang kata nak menang kena dapat below 10sec...huhu.. ader jugak orang komen claim dia dapat 11sec..huhu

Malek Ku 2 said...
This comment has been removed by the author.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...