Thursday, May 5, 2011

Perkara Seronok Yang Boleh Dibuat Selepas Break UP...

Salam semua...haa ni aku nak kasi tips sket untuk lelaki-lelaki yang akn putus cinta mahupun yang sedang putus..atau pun sikit lagi nak putus...hehehe....yelah...aku nak jadi doktor chinta kot...


Perkara ni masih lagi dalam percubaan untuk mengetahui rasa keseronokan yang sebenar...sila test sendiri okeh...heheh


1. Ice skating!!


Pernah anda cuba x?..kalau xpernah pergilah try kat Sunway Pyramid....serius bes...time ni...segala tension kehilangan awek akan dilupakan...kerana kat sana...banyak awek-awek dok main skate yang xpandai dan perlukan sokongan korang..eh.bukan korang ok.....hehehe... xpercaya?


Suasana Bes Di Sunway Pyramid Ice


Antara Yang Berjaya:










Err... kay yang ni aku TAK rasa dorang baru berkenalan kat ice skating.....hehehe

Mereka Berjaya....Anda?..heheh



2.Berskandal bersama Perempuan yang anda Ingini...

Haaa...part ni menarik gak...yelah...time  dulu2  hang xbsekempatan nak main skandal2 kn...skg ni haaa..rilex je...seronok gosip2 nih...contoh la kan...ada kawan aku sorg ni..kawan ngan artis, gosip bagai... peh... ni ha gambar dia..

..
..
..
..
Dengan Lisa Surihani Pun Dia layan...


Dengan Awek Korea pun dia Usha..


Amacam? seronok kan?..so sapa pas break tu bleh r duk gosip2 ngan perempuan idaman hang noh...heheh



Hmm....tengah pikir lagi ape yang bes eh.....tunggu sambungannya..hehehe....

10 comments:

sYaza said...

hahhahaa..untuk lelaki je ke??perempuan??xde??hahahaha

Malek Ku said...

untuk perempuan akn dipertimbangkan d masa akn dtg..huhu

anem** said...

hahaha. gambar lisa surihani tu smart! XD

Malek Ku said...

mesra kn diorg...ahahahaa

qellissa said...

kalau frust, mmg xkan pegi ice skating coz penah tergolek dog sbb main ice skating kat sunway..kang tension2 sbb putus chenta jd tension sbb malu plak..
errrmm, tips tu just utk guy je kan?not applicable for girl?hihihi

Malek Ku said...

alah xde malunya..bsepah org jatoh..huhu..

Azham Vosovic said...

bagus2... boley amalkan ni heheheh

Malek Ku said...

selamat beramal hoho

Ez_poD said...

harap ramai org jatuh cinta dari jatuh sembam kat ice skating tuh...tp bkn sakit ker main ice skating??

Malek Ku said...

byk la kau ez pod book...nk jatuh cinta bukan sonang...heheh..saket kaki xpa..janji dapat kenal2 awek ctu..ahaha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...