Wednesday, May 18, 2011

Jika Aku Seorang Pembaca Blog.......

Salam semua...

Aku juga pembaca blog sama seperti korg semua....tapi korg semua tahu kan yang pembaca blog ni amatlah berbeza dnegna penulis blog....

Kali ni Aku nak sembang sikit pasal pembaca blog...

Jika Aku seorang pembaca blog....


1) Aku TakKan Pergi Blog yang sembang pasai personal..duk sembang harini makan apa..esok makan apa......melainkan orang tu aku kenal... sebab itu wujudnya list "Blog That I Stalk"...iaitu..org yang aku betul-betul  kenal sahaja...


2)Aku TakKan Pergi Blog yang sibuk nak promote space kat blog dia...contohnya macam bwah ni ni..yelah...aku pun tau korg nak duit...tapi sorilah..aku tak p blog korg kalau cam ni....sebab aku nampak serabut





3)Aku TakKan Pergi Blog yang entry nya tulis panjang mak nenek bagai....contohnya..haaa



yang ni cerpen..mmg lah kan...tapi kalau blog post hangpa panjang nih..dengan disertai ayat-ayat bosan memang aku cepat-cepat close tab...



4)Aku TakKan Pergi Blog yang pasang lagu..sebab apa? sebab aku skali pegi blog orang aku tak bukak 1 blog jer...aku bukak 8-10 blog skali....kalau 8 blog ada lagu masing2....8-8 blog aku tutup trus..huahua...sebab aku serabut...1 sebab lagu xsedap [bagi aku]...1 lagi...blog hangpa jadi berat dan lambat..= buang masa aku tunggu...keh3...

Skang cuba korg bukak 2 lagu ni...ape perasaan korg...baru 2 lagu dah srabut paetah lagi 3,4,5,6...huahua...






5) Aku TakKan Pergi Blog yang banyak sangat decoration....antara gambar yang menyerabutkan aku sepnjang ruang di blog tu adelah......
Glitter-glitterrrrrr

Get Pretty Star Glitter Images


Tetibe ada rerama terbang kat blog tu....


ok aku xsuker..rasa serabut jer..huhu...



6) Aku Nak pergi blog yang simple je....blog template dia xserabut...bila tengok..tenang jer...contohnya..dia hanya menggunakan satu pattern warna je...senang...xlah serabut aku tengok....



Kalau Putih...putihhhh jeee....



Kalau hitam...hitamm jeeee...



Kan senang..simple...aku nak baca entry korg bukan nak tengok decoration theme bagai...huuhu

okeh sekian...saja xdak pa nak cerita....apepun...hak masing-masing....aku cerita jeeeeeee huahua.... salam 

=)

14 comments:

Cik Miera said...

aha....meh mai blog ceq... hahaha

Aisumi Chan Kawa'i said...

mesti tak masuk blog sumi.. sbb ade lagu.. huhuu~

hana said...

ye betol..
hana pun camtu..
kalau dah tgk serabut semacam je terus close..
hahha

Momok Nadim said...

hahaha..entah2x hang bosan tgk blog aku kan??hahha..:D

My Aisy said...

paling sokong yang part lagu tu...mmg hangin jek aku klu bukak blog ada lagu..coz aku sndiri pasang lagu kat lappy aku...

sYaza said...

tulus..mulus...jujur..ikhlas..miahahhahaha...sedebik tempias..kikiki..peace =DD

Nur Edrina said...

mesti blog Fina pun masuk dalm list jgak.
sebab banyak cerita personal life.
nama pun blog personal kann.
hehehe :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com

ain dzaya said...

cer cek blog ain..if ada sumthing yg terlebih n terkurang...gataw yepp!!ASAP ain perbaiki!

auramurni said...

hah..blog murni cmne plak..rse serabut x,ada tulisan pelangi..hehe =)

Malek Ku said...

nt aku tgk noh...xpa..apepun hak masing2 nk buat blog cne...huhu

saya_arief said...

dem...aku selalu buat yang nombo 1.
hahaha.

iniialahaku said...

owh camtu......klu blog aku kategori apa plak yer???cam plik je kategori blog aku...

Malek Ku said...

xpa..sendiri punya blog...no problemo =)

Faris Hadi said...

takpe2.. meh visit blog haku meh.. nak kata serabut pun tak.. baru 2 post.. baru nak berjinak lah katakan.. =P



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...