Jumaat, 6 Mei 2011

Cara Mengeratkan Kasih Sayang Antara Pasangan

Salam....tudiaa..sejak kebelakangan ni aku asyik dok post pasai chinta je kan..ha skg ni aku nak cita pasal cara nak eratkan hubungan berkaseh kasehan....heheh [ketawa gatai]


Sebenarnya caranya senang je...ni cara yang aku perhatikan la kan...bukan pengalaman aku ok..hehe


 Message 

Jangan Buat Macam Ni

Lelaki: Hi buat apa tu?

Perempuan : Tak Buat Apepun..

Lelaki : Ganggu ker?

Perempuan: Tak Pon...

[The End]


Sebaliknya macam ni...


Lelaki : Hai buat apetu?..ganggu ker?

Perempuan : Tak ada apa...Online jer...U dah Makan? I lapar la...dahla petang tadi makan sikit jer

Lelaki: Pergila Mkan...tak pun order online ker...

Perempuan: xpelah..biskut ada..mlm ni nak diet sikit huhu...

Lelaki : Baiklah gemuk..hehe


[Then Conversation akan jadi lebih Interesting Bla bla bla]


Jangan Sesekali Buat conversation anda membosankan..Dua-dua Main Peranan okeh..heheh


Okeh Malam ni aku xdak Mood Nka tuliis Panjang2......heheh... c ya salam...

5 ulasan:

Azham Vosovic berkata...

hehehe, makin jiwang ke dua tiga ari ni hehehehe

Malek Ku berkata...

hidup kena jiwang beb...ahahaha

cikida berkata...

kui3....baeklah...kene interesting ye..=p

Malek Ku berkata...

yup..MESTI..huhu

salma.tayo berkata...

hehe.nice post.boleh praktik ni.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...