Tuesday, May 17, 2011

Apa yang "SALAH"..Bila Hubungan dah "SALAH"

Salam semua...

Selamat Hari Wesak kepada mereka yang menyambutny...hari ni aku nak cakap sikit pasal apa yang SALAH bila hubungan tu dah jadi SALAH ....

Faham?...tak faham? tak apa...lepas ni mesti faham...huhu

Bila hubungan tu dah jadi tak berapa nak betul...mesti benda sikit pun jadi hal yang besar...contohnya macam ni...






1 ) Mesej Pendek Salah

Lelaki : Hi wat ap tu?

Perempuan: xde ap pun

Lelaki: Dah makan belum?

Perempuan : Blum

Lelaki: Apesallah pendek sangat reply !!! Kita Break aaR!!





2) Mesej lambat salah


Lelaki : Hi Buat Apa tu...lama xmesej...

Perempuan: Xde buat apa sgt pun..

Lelaki: Dah makan blum?

[ 5 minit kemudian... ]

Lelaki: Apesallah tak reply !!! Kita Break aaR!!

Perempuan : ??? sori tadi mak call.........





3) Tertido salah 

Waktu Sekarang : [ 2.00 a.m ]

Lelaki : hi wat apa tu..dah tidor ker?

Perempuan: Aah..i baru terjaga dapat mesej u

Lelaki: Oh...besok apa plan?..

[ 5 Minit Kemudian ]

Lelaki : Woi tido ke?...apesal tak reply? Kita Break aaR!!





4) Diam salah

Pada suatu petang di Taman...

Lelaki : You nak tau tak..semalam i beli baju baru, kasut baru bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Perempuan:  Oh..

Lelaki : Pastu tadi plak  bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Perempuan : yeke?..Oh..

Lelaki: Napa you asik "oh oh  yeke" je?....saja je kan?  Kita Break aaR!!



Haha....kisah diatas adalah rekaan semata-mata...tidak ada kaitan dengan mana-mana individu....ini adalah sebahagian daripada pemerhatian aku ....

Pernah kah kisah cinta anda berakhir sebegini rupa?....pelik kan?....inilah dinamakan

 "Apa yang "SALAH"..Bila Hubungan dah "SALAH"...huhu..renung-renungkan k lah see ya salam

9 comments:

s1t1 2uL41k4 said...

saje nak buat alasan la tu.. hahah..

man said...

kena tgk punca hubungan "SALAH"...

Haryz Khairuddin said...

situasi2 tu cam saje je dibuat alasan utk break up.

n aku lak pernah kena maki kaw2 dgn kawan baik aku sbb gf dia buat no.3 tu. xleh bayang free2 je maki hamun. pastu bile gf dia call dia balik, leh dia buat muka slamber je dgn aku. damn giler...

puan nina said...

erk..kdg2 lelaki pun camni eh.ingat pompuan je.ke watak terbalik tu?hahah

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

Ez_poD said...

hahaha...lawak gle laa..

tp klu masalah sabar ke x balas tanye laa die baik2 mgkin bz ke...jgn trus buat conclusion nak break...

nice post!!

Malek Ku said...

@siti, mungkin la

@man, betul tu..

@Haryz...sabo jelah yek..manusia macam2 perangai...

@puan nina...sebenarnya sama j lelaki pmpuan.. =)

@ezpodbook...dah balik kursus ka..apa yg penting kena relax tenang2 dan gumbira...huahua

e~car182 said...

yey!betul!
malek!no 3 mcm zul!! :DDD

tp xde lah mintak break,,mareajuk je ;p

Malek Ku said...

tu namanya nk bermanje..kah3

awein said...

salah...? okey



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...