Tuesday, May 17, 2011

Apa Perlu Buat Kalau Dapat Mamat Simbah Acid Tu....

Salam semua...mesti semua orang dah kecoh kan dengan mamat simbah acid sekitar K.L kan?...

Amacam? takut tak?...mane tak nya...laki tak la takut sangat...sebab mamat tu attack perempuan jer...

Ok..skarang ni aku nak bagi suggestion lah kan..kepada sesiapa yang dapat tangkap mamat tu dulu...buat apa yang aku suggest ni ok.....baru syiok...untuk membalas dendam la katekan...


Cara yang Dicadangkan oleh aku

Bila dah dapat tangkap mamat tu......ikat, then.......





1) Pergi beli kertas pasir yang paling kasar...then gosok kulit mamat tu sampai merah-merah melampau and nampak darah nak mengalir...kemudian beli lemon juice / buah lemon...curah kat kulit mamat tu...gosok-gosok bagi rata yer....










2) Pergi beli Dart banyak-banyak....then bukak seluar mamat tu...jadikan bontot mamat tu sebagai target...sebelum lontar tu..celupkan hujung dart tu kat acid. then enjoy main dart beramai-ramai...












3) Pergi Beli jarum besar banyak-banyak...tanggalkan baju mamat tu....then ajak orang ramai main tic-tac-toe kat badan mamat tu sementara menuggu polis sampai...serius macam bes...












4) Pergi beli pisau pemotong cam kat rumah tu.....then ajak orang ramai kupas kulit mamat tu macam kita kupas buah mangga..buat pertandingan sapa paling banyak boleh kupas kulit mamat tu sebelum polis sampai.....hmmm ni pun macam bes...











5) Pergi beli sebotol besar air Coke....then paksa dia minum air Coke dengan menggunakan  hidung..dengan perlahan-lahan ataupun secara cepat..pilih yang mana lagi bes ditonton oleh orang ramai...kalau perlu..minta orang ramai vote mana lagi bes..keh3...kalau dia xmau..campurkan Coke tadi dengan acid yang dia bawak...then tuang secara paksa dalam mulut dia....haaa amik kau


Sekian saja cadangan aku untuk orang ramai yang berjaya menangkap mamat acid ni...bolehlah praktikkan sebelum polis datang... haha



Jaga-jaga ya rakan2..alert and be careful

Ini lah suspekny

Salam...

7 comments:

hana said...

haha..
mmg terbaik...
no 1 tu terbayang2 bertapa pedihnye..
hahha

fRaMe+LenSeS said...

tu dia aih.. hihihi.. :D

karmasarkastik said...

aku kalau dapat aku campak bagi anwar buat...kah3

Azham Vosovic said...

geram betul....kami yg lelaki ni pun jadi takut....

My Aisy said...

mmg terbaik...NO MERCY abis...

Ez_poD said...

agak kejam...
tp di sokong...tp sokong sbb rmai sangat hidup musnah sbb acid splaser nih...bdk2 pon kene...mmg xde perasaan langsung kat die nih...
klu ade idea lg sila tambah2 ehh....hahahha...nak tau gak...:D

Malek Ku said...

yup..setakat ni tulah ide yg ada...huhu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...