Friday, April 22, 2011

IniMalekku vs IniAnwarhadi

Salam and hi all..today i wanna blog in english worait..so be prepare with your dictionary and grammar books..becuz i wanna write about anwar hadi....ngeh3..ok stop.. xpayah nak ngada sangat la kan..dahla xpandai english..tetiba nak tulis blog dalam english..huahua

Aku saja ja tulih pasai AnwarHadi..orang kata pa...tumpang glamour...yelah...korang duk cari-cari Anwar hadi....silap-silap taip nama aku ada skali ...walaupun orang klik kejap ja blog aku ni pastu dengan selamba badaknya cakap "huh...blog sampah jerr" then trus tutup ...xpa..IniMalekku kan..so aku tulis apa yang aku suka...

Bagi yang belum kenal siapa AnwarHadi....ni haa

Ini Anwar



Ini Hadi

.
..
.

Ini AnwarHadi..heheh


Sebenarnya xdelah nak Versus sangat kan...saja ja..suka-suka ..sebab aku xleh bayang kalau aku buat video cam si Anwar Hadi nih....

Aku memanng xleh buat cam Anwar Hadi...sebab apa?..haa ni diaa nak bagitau sikit...skit jelah...heeheh



1. Bilik Bersepah

Kalau korang semua perasan...Anwar Hadi slalu gak kot shoot video dalam bilik dia...tengok bilik dia kemas jgk la kot...tapi kalau part bilik aku nak wat shooting video....haprak la weh...ahaha




2. Tak Pandai Cakap English 

Aku ni dahla xpandai speaking english cam Anwar tu...tetibe nak gedik buat video speaking-speaking ..memang gedik la kan dengan grammar vocab terabor...walaupun boleh je nak buat video version melayu..tapi xbes la..orang kata apa....x universal...ngekk


3. Tak Da Idea Nak Cakap

Hah..ni la masalah paling besar..tak da idea..si Anwar ni memang lah cakap xhenti2 ade je idea nak cakap...aku?.. aku dok sembang..kosong,, kencing orang boleh lah...



4. Aku Xda Cap / Topi Major League

Pernah tak anda perasan...hampir semua video AnwarHadi dia asek pakai cap je kejernya...apesal? botak tengah? hish..bukannnn..sejuk lahh..alah...ade jugak video dia yg xpakai cap...tapi almost semua video dia pakai cap major league baseball tu kan kan kan?....haaa tu lah pasal..aku xda topi camtu....huk3

Yang ada lambang ni haaa....

Ok...Setakat ni saja aku buang masa kat blog sampah ni.... =P....pesanan dari aku...apepun jadilah diri sendiri..ngeh3...salam

3 comments:

NabiLLa NaSir said...

aku rase bilik ko kat kolej lagi teruk dari gambar2 yang kat atas tu. haha

Azham Vosovic said...

heheh, suka dengan gabungan Anwar dan Hadi tu hehehe....

Malek Ku said...

nabila:..haaaa itu yg kita xtau...heheh

thx azham!~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...