Friday, March 11, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

BANNER BEN ASHAARI

Salam semua...dah laama aku xjoin segmen Ben..yelah busy sket..dan buat2 busy sket wlwpun xbusy..heheh..

Ni dia saja jer nak tengok brapa ramai blogger lelaki join..huhuh..so aku pun join jelah..sape nak join bleh jer.. klik gambar tuh..

Ada soalan yang perlu dijawab:

Kenapa anda berblog: Aku buat blog ni baru je lagi...beberapa bulan yg lalu..aku berblog..sebab kadang2 tuh aku rasa ada something yang aku nak share...tapi benda tu kita xboleh  share d facebook..so aku decide buat blog senang nak share xD...


Kenapa blogger lelaki lebih kreatif dan dapat perhatian? heheh...aku jawab memanglah biased..blogger lelaki lebih kreatif sebab ...diorang ni byk idea dan selalu mngamalkan pemikiran kritis dalam berblog...tuu diaa...lagi satu..blog diorang dapat perhatian sebab diorang (kebanyakan) xtulih pasal kisah peribadi..yelah..kalu tulih pasal kisah peribadi..sapa nak baca...lainlah ko tu Juliana Evans ker...keh3..tapi itu terpulanglah kpada individu kan..dia punya blog..so dia punya pasal la kan... =)


Blog wanita yang aku suka baca? ni diaa.. http://watermelonstrawberry.blogspot.com/ even kadang2 dia post pasal peribadi..tapi ada msg untuk pembaca...cewah..betul..xcaya sudah...keh3

18 comments:

Mamaleesya said...

dari segmen BA. salam kenal

http://diarialeesya.blogspot.com

Malek Ku said...

tx wslm

budak kampung said...

datang dari blog abang ben. semoge blogger2 lelaki semakin kreatif dan superb!!!!keh3

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

header blog mmg kreatif!

GreenAppleKu.com said...

singgah sini..nak cari gaduh..hehe..

nazrul ashraff said...

haha...jwpn giler macam jwp soalan sc je..

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

solo molo said...

singgah dari bl0g En Ben Ashaari...

http://solomolo.blogspot.com/2011/03/gempa-bumi-di-jepun.html

Syafiq Rosli said...

tau xpe..dengan blog kita bebas untuk berkongsi kan..

QaRr JaliL said...

daariii..blog ben ashaari jge:)

ShA + ZaM = LoVe said...

salam...

singgah dari blog abg ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

apisv2 said...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

iqin said...

nice reason..

:)



www.storymoryiqin.blogspot.com

Mr. Kamikaze said...

Fuuh.. Banyak lagi blog lelaki aku nak jenguk ini. Macam-macam sebab korang berblog kan.. Haha..

Sape nak join bloglist aku??

syaz rini said...

singgah dr blog abg ben..:)

Qaseh dalia adelia said...

qaseh dtg ngorat haha

farah said...

uit uit. promote blog aku nmpak. hahahahahaha :D

Malek Ku said...

xpromote pun.. =P..ahah



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...