Friday, January 21, 2011

Status Tak leh Blah

Salam semua....

semua orang ada facebook kn?...tapi anda ada update status macam ni x?....

Kalau ada memang korg saama perangai cm dia ni...hehe..

Dia ni jenis xkesah...update j status apa dia nk update...




Sebenarnya banyk lagi tp xleh banyak2....hehe moralnya...jangan terlalu banyak sharing..... tp its up to u lah kan... klw korg memang suka share kisah pribadi..ok jer...aku tukang baca n gelak je...hehe

Salam..

8 comments:

fiq. said...

hahahah..
melampau tue status

fiq. said...

hahahah..
melampau tue status

faradeeba said...

poyo giler status yg last skali tuh.
kesian...
hahaha

Putri_Aizat said...

haha..poyo tul status cam tuh...tapi lawak lah...

Hanis Azla said...

dah habis idea kot, itu yg keluar status yg mcm2 gitu tu..

Malek Ku said...

=)

sfatimahzj said...

facebook macam diari dah..hehe

ken said...

ada banyak lame status :P



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...