Friday, January 14, 2011

Masalah Perempuan: Pakai seksi-seksi..pastu kalau kena gangguan seksual..sapa yang salah?

Salam semua...jawab jangan tak jawab....

Petang tadi aku teman sahabat aku pergi tempah banner...then duduk lepak kejap kat KL Sentral.....

Disepanjang pemerhatian aku...perempuan melayu,cina, india skarang ni dah melampau-lampau cara pakaiannya...apelah yang korang nak tunjuk sebenarnya?


betis putih xde bulu? rambut warna warni?..pastu bila datang mat-mat indon lalu lalang duk usha korang mulalah korang takut....lari sana sini....padahal korang yang nak tarik perhatian orang kan?..Sebab tu pakai seksi-seksi..

Aku bukan apa....tiba-tiba saja nak memperingatkan diri sendii dan rakan-rakan yang lain...

Xpayahlah pakai seksi-seksi....K.L ni segala macam baapak perogol ada... dari local sampailah international raper ada kat K.L ni...xcaya...try la tgk sndiri...

So..cegah sebelum terlambat..bila dah kena baru nak insap bek xpayah..harini memang xkena..esok lusa sapa tau.........salam

13 comments:

hana said...

btol2..
kadng2 yg jd mangse nye orng yg x pkai seksi meksi pn..
kn2??

Sam Posmen said...

kalau nampak gurls pakai seksi ko tenung je lama-lama. free show bro. layan je untuk kerdipan mata pertama. haha

lepas tu confom dia naik segan. padan muka! macam tu je nak ajar.
sekolah dah cukup tapi bab macam tu pon tak leh nak pikir. sadis!

http://samposmen.blogspot.com/2011/01/kuasa-membeli-semakin-merosot-vs.html

touya said...

itulah pakai macam nak tunjuk , bila nak tengok tak bagi .

monica said...

sendiri nak pakai seksi2..sendirilah tanggung risiko..kan2?? :)

tieha ismail said...

hurmmm btol tuh...tlg ingat2 kan sessame kite...

fiq. said...

tahu tak pe, berpakaian tak senonoh,tu la fesyen sekarang...tak tahu nak tunjuk ape...
adoii

mira_nas said...

entahlah.. part ni aku mals nak komen.. dah nasihat.. kononnya nak bebas..

P A U L I N E said...

betul tu..tak sejuk ke klau pakai singkat sangat? dh la cuaca di KL nie.. sejuk.. =.=

Malek Ku said...

bergantung kepada diri sendiri...buleh nilai baik dan buruk

Cik Shark said...

pempuan la yg salah..sepa suruhkan pakai seksi meksi...

Illiana Hidayah said...

hohoho...penjajahan minda..hilang jati diri menyebabkan diri terumbang ambing dalam mencari identiti diri.. maka pakaian seksi menyarung diri..

Anonymous said...

hee..betul2..but just a mere correction there, perogol = rapist. raper tu mamat hip hop pulak dah. lucu plak baca part kat situ..hehhe..

anyhow, agree with those thoughts.
suma pakat tak cukup kain, sendiri mengundang bencana, pastu bising..

Malek Ku said...

heheh..thx anonymous.. =)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...