Monday, January 24, 2011

Jika Aku Seorang MPM..........UM

Salam semua...semoga sihat selamat....

Hari ni  aku xdak kerja sangat...beselah..nanti kalau dah jadi MPMUM sibuklah sket nanti....heheh

Skarang aku dengar dah hangat dah politik kampus ni...yelah xlama dah nak mengundi...

So...sekarang aku kena rancang strategi....yelah aku nak bertanding atas tiket BEBAS..so kne rancang awal2 nih..heheh...

Antara Strategi Yang bakal aku  gunakan....





Demonstrasi Jalanan

Yeah...dengan menggunakan kanak-kanak sekolah...aku akan buat demonstrasi di sekitar UM untuk bangkitkan  isu.!!...yelah xde penyokong lagi..kena rekrut budak2 skolah dulu murah sket....hhehe






Berpidato Di Tempat Awam

Haa..yang macam dorg slalu buat tuh....cmni ler..style gak aku time ni...kasut itam beb....
ok laa..nampak macam ada orang nak follow aku dah tu...hehe








Berkempen Secara Besar-besaran

   Kalau kat UM..dorang buat kempen macam2...lain parti lain lah kempenya kan? 

Haa ni Penggerak punya...pakai baju kuning setiap selasa.....oOOoo




Haa..ni kempen pro-m.....pakai oren setiap kamis??..oooO



Kempen aku?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haah!!  hari-hari pakaian putih...dorg buat hari selasa,khamis..aku buat hari2!! senang..heheh
siap ada pic aku lagi...baru lah calon bebas...heheh



Apepun stakat ni saja aku buang masa petang ni...cukuplah..ni semua cerita rekaan semata-mata okeh..xdak kaitan dgn sapa2 kecuali diri aku....heheh
ok..salam semua..

Jangan Lupa Vote!

Heheh..salam..


13 comments:

pearl jade said...

ooo student um ke??
dr dlm mslh mpm ni x selesai2
dasyat btul politik um...
huhu

althafunisa said...

bab pengajian free tu malek, aku sggup undi even aku bdak luar..dah free nt, habaq mai ceq ok?

aleeya husnan said...

erk =.=" putih setiap masa nayalah nak membasuhnya T_T

analia buyani said...

yuran mansuh??? yahooooo.. ok2, aku undi ko!..HAHA

Malek Ku said...

@jade..um masalah dlman um tu xpasti ler..saya insan normal yg berpura2 jadik wakil mpm jer..keh3...

@atul..memang aku igt nak memperjuangkan isu ni...nantikan kemunculan aku di UIA..keh3

@aleeya..xpa..baju putih singlet jer... 5rm jer selai..buleh beli banyak2.. =P

@analia..jangan lupa sebarkan dakwah ni kepada rakan lain..haha

Owner of ~fuNtaStY..YuMmy~ said...

manifesto terbaik, yuran mansuh..=D
i vote u la, hehehe

Lulu caldina said...

ekekeke dasyat kempen

Malek Ku said...

=)

loLaa_nurafizza said...

haha..ape la..tp kenape pakai baju putih ker?kaler lain xleh ek?

Malek Ku said...

buleh jek...tapi putih tu suci.. =P

farah said...

ok. aku vote ko maleq! hahahaha. eh, tp ko kena vote aku gak. baru fair & square :p

anem** said...

hahahahaha. serious lawak wey. aku tatau la plak kau ni suka beno berkempen. kikikiki~

Malek Ku said...

@farah ok no prob...aku vote ko farah....keh3

@anem.. main2 jelah...aku nak bertanding?..buang duit ja...haha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...