Friday, January 7, 2011

Jangan Jadi Blogger Macam ni

Salam semua...aku bukan apa...bukan nak buruk2 kan orang..tapi orang islam.nilai lah sendiri ok...


Ada aku kesah ke?...yang aku kesah adalah kenapa nak buka aib orang semata-mata nak dapat trafik tinggi?... berbaloi ker? ..cuba kalau orang lain post entry macam tu..then mangsa tu pulak kakak/ mak kita...apa perasaan ko???....cuma nak nasihatkan diri saya dan rakan-rakan blogger yang lain....janganlah berblog benda2 yang memalukan orang lain.....kita nak cari duit pun...banyak caranya....

Aku cuma cakap jelah...tu atas korang lah nak dengar ke x kan....sendiri buleh fikir daaaa... dosa pahala... kita hidup xlama....mungkin 2 minit lagi,  ataupun seminit lagi...kita xtau...salam semua...renung2kan..

12 comments:

FaKArePa!n said...

marah btol ni..

Malek Ku said...

xmarah...nasihat secara keras. =)

nina syakina said...

btol tuhhh.. nina setuju!

nUmara... said...

renung2kan.. slmt beramal.. :p
bak kate Dr.MAZA, media (termasuk penyebar berita atau ape2 penyebaran lah) leh dpt pahala, leh jgk dpt dose..

Fina Sophie said...

hahah. kebetulan. sy pun dpt tu dkt shoutbox tp dah delete. nti tak pasal2 org yg blogwalk dkt my blog pun klik bnda tu then i pun dpt dosa kering mcm tu je T_T tp before delete his comment dkt shoutbox, sy g jap dkt his blog then bg sedas dua pungpang. then blah. i hope dia bc la even xnak reply pon.

ijatnuar87 said...

isk,mmg xbrape btol la...bior la dier nk pkai per pom...yg pnting jgn tengok & jgn galakkan org lain tengok...

Cik Z@i Pen@nG said...

dia nk up traffic dia la tuh...bikin panas

Hidayah said...

banyak lagi cara nak up trafik..dia da kemaruk trafik sgt kutt

Black_roses92 said...

urm..bukan nak kata ap, tp mmg dia guna trafik 1 hala, n rase mcm dia pntingkn diri sndiri.. huhu.. kita pn bosan da tgk msg dia kt cbox tuh..huhu..xske

Malek Ku said...

tulah kalau dah kemaruk trafik sangat..

analia buyani said...

saje la tu nak tarik perhatian...hisshhh..xyah layan org cmtu..

Malek Ku said...

yup3



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...