Wednesday, January 12, 2011

Dr.Rozmey Ada Projek Baru..Mahu Ambil Alih Facebook

Salam semua...

Siapa xkenal Dr.Rozmey..seorang usahawan yang berjaya...juga buleh dikategorikan sebagai jutawan dengan hasil jualan Jamu dan ubat kesihatannya....

Selepas desas-desus dikatakan Facebook bakal ditutup Mac ini... DDR telah muncul dengan idea barunya di facebook untuk membina laman web sosialnya  sendiri yang bakal diberi nama DRbook...




Insyaallah..kalau ada rezeki adalah...sama-samalah kita doakan kejayaan beliau...

Pft:..sudah2 lah mngata dia...=)

6 comments:

Putri_Aizat said...

macam2lah dr rozmey nih nak wat ye...

Malek Ku said...

itulah..xpe..ada vision

farah said...

bio aku je la jadi programmer dia :p

Malek Ku said...

buleh j tuh...kayolah kau nt =P

fiq. said...

:P
yang ni predicted

fiq. said...

:P
yang ni predicted



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...