Rabu, 12 Januari 2011

Dr.Rozmey Ada Projek Baru..Mahu Ambil Alih Facebook

Salam semua...

Siapa xkenal Dr.Rozmey..seorang usahawan yang berjaya...juga buleh dikategorikan sebagai jutawan dengan hasil jualan Jamu dan ubat kesihatannya....

Selepas desas-desus dikatakan Facebook bakal ditutup Mac ini... DDR telah muncul dengan idea barunya di facebook untuk membina laman web sosialnya  sendiri yang bakal diberi nama DRbook...




Insyaallah..kalau ada rezeki adalah...sama-samalah kita doakan kejayaan beliau...

Pft:..sudah2 lah mngata dia...=)

6 ulasan:

Putri_Aizat berkata...

macam2lah dr rozmey nih nak wat ye...

Malek Ku berkata...

itulah..xpe..ada vision

farah berkata...

bio aku je la jadi programmer dia :p

Malek Ku berkata...

buleh j tuh...kayolah kau nt =P

fiq. berkata...

:P
yang ni predicted

fiq. berkata...

:P
yang ni predicted



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...