Monday, December 6, 2010

Siapa Tak dapat lagi buffered earning?

Salam semua...ok bukan nak cerita pasal buffered earning..eh..memang pasal nilah...saja ja nak share somthing...

ok ni bukan blog aku...blog orang lain dari google..pic ni..memang mantap ni..

aku tau mesti ramai yang excited nakkan buffered earning kan?...mesti punya...aku pun nak jgak..tapi baru beberapa kali dapat...

Dan skarang ramai orang mencari macamana nak dapat buffered earning kan?...macam-macam orang try...update profile surveylah apelah..macam2....tapi kadang-kadang tu tetap xdapat juga..macam aku....

Sebabnya..nuffnang cakap...dia akan bagi sama rata..xkanlah dia nak bagi kat1 blog tu sampai 12 ke 15 buffered earning..aku ada juga baca..yang dia at least akan pastikan blog-blog lain pun dapat juga...baru lah ramai orang berblog denga dia....kalu x...habes semua orang lari...ehehe..ok..saja je nak cakap benda bosan ni...apapun jangan risau..

rezeki masing-masing Allah dah tetapkan...usaha sikit je.. salam

3 comments:

saya_arief said...

pergh..
hebat blogger tuu..
10 aktif BE..
t'baik..

ken said...

so cool :)

Malek Ku said...

tau xp... =)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...