Friday, December 3, 2010

Siapa BLogger Yang "Taiko" sangat tu...

Hah..sapa? sapa?...bagitau sket...macamlah dunia blog ni dia yang punya...ada aku kesah?..blog dahla xlawa,hudhuh



hehe..ni bukan segmen nak cari gaduh ok...saja ja...aku baru setahun corn kat dunia blog ni..hehe.. so aku nak jugak explore blog2 yang orang kata bes xkira la english ke ap ke...tapi yang pasti..entry dia asli.. setakat ni aku jumpa..yang pure punya asli

BenAshaari.com

Kenwooi.com

satu malay, satu english.. yang ni memang alltime favouritelah....tapi im just wondering lah kan... mesti ada lagi... berjuta kot blog yang ada kat malaysia ni....sapa2 ada nak rekemen blog yang bagus untuk dibaca x?..buleh la bgtau..hehe

9 comments:

diana said...

akak rekemen kan blog akak ..
hahahahha
tak de la..blog akak pun
hampeh je..
blog kamu pun ok pe..
best..

orng kata nak tarik pengunjung datang letak gamba banyak2..
tapi tengok blog ben tu ..
jarang2 la dia letak gamba..
kan..
orang tetap datang..kan??
jadi apa2 pun entry biarlah terbaik dan asli..

zaL_cdpx said...

blog aku..blog aku !!!!!!

tp mulut aku cm harem skit.., xtw r ko leh trima x.. haha

Syamimi Nadia said...

baru nak ushar org taiko.
haha. btoi2..blog dorg mmg best.

molmolla said...

blgo jard, justkhai, theotherkhairul, noorafzan, aizatsyafiq, ariffshah, fidaaishah, eryfarieha dan arcx13 :D

nazihahisa said...

hah! molmolla dah list sume tu hahahha

Malek Ku said...

k.diana..okeh...

@zal..knapa xbuleh pun nak p blog hang?.. tkan profile xde...

@molmolla..thx alot.. akan pergi menjengah...hehe

thx all =)

Anonymous said...

zackzukhairi pon bes.but die last update bln 8.blog die fun+gmbr2 cute =)

KIM XUE RYN said...

sye rjin blogwalking,p stakat ni slain blog awak,blog zackzukhairi:
http://zackzukhairi.blogspot.com/
ngan blog ni bes!!
blog aku bukan blog bapak kau!!:
http://sayafaiz.blogspot.com/

ken said...

thanks :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...