Thursday, December 9, 2010

Masalah Bila GirlPren Satu Kolej / University...

Ok...first..entry ni xda kena mengena dengan si tukang tulih...ini adalah hasil pemerhatian aku dan kajian slama bebrapa tahun ni kepada couple yang ada di malaysia..dan ini merupakan tajuk thesis aku nanti...hehe xla..matila kalau buat thesis cmni...sampah...hehe..ok2..


1.Bila anda terserempak dengan si dia je...mesti KENA PANDANG... kalau xpandang kang mula lah cakap xtegurlah..buat2 tak nampak lah...heih..susah2...hehe


2.Ajak makan tengahari bersama...ni dah jadi fenomema dah...girlfren mesti ajak makan sama-sama xkira lah malam ke, siang ke... kalau tolak kang merjuk sampai xnak makan..padahal kita ada plan lain ngan member...so anda terpaksa juga teman dia yang mengada tu..hehe


3. Ajak pergi dating ke bandar.,..girlpren anda mesti ajak keluar punya...walaupun anda kehabisan wang..tinggal duit nak beli tiket balik kampung je..dia ajak jugak kuar...kalau x mesti dia ckap anda xsuka bersama dia lah..inilah itulah..macam-macamlah kuar nanti..hehe


4.Tiba-tiba..........dia nak jumpa..sebab..ada masalah. yang simple-simple contohnya....nak pergi kedai.nak suh temankan..nak beli berus gigi yang hilang....aduih..letih..x teman kang merajuk sampai tak gosok gigi plak..hehe..susah-susah....

5.Bila beriadah atau bersukan di kolej anda akan rasa diperhatikan / dah memang girlpren anda sedang memerhatikan gerak geri anda ketika bermain...so confidence level anda akan boost jadi terlebeh confidence sampai main macam nak berlagak star lah pulak.. / main saja-saja dan xenjoy game tu....


Ok..setakat tu saja research aku..aku akan sambung buat research lain plak.....hehe.. salam

7 comments:

shafiqa said...

pergh...cm ade pngalaman je tulis entri ni..hahaha
btw, xsmua pmpn mcm tu...

ijatnuar87 said...

hehehe...pernah gak la kena camtu...tp xder la kerap sangat,sebab saling memahami,hehehe

Norfa Lyana said...

i like..sbb tuh tak suka kaple 1 kolej..hahahha

Putri_Aizat said...

yup confirm jadi camnih...em..

tehCspecial said...

xde pengalaman..tapi penulis macam ber pengalaman jer...hihi..

Malek Ku said...

ehem...si tukang tulih tiada pengalaman sebegini...harap maklum..hehe

cik azeya said...

kesimpulannya, jangan cari gf satu kolej. lalala



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...