Tuesday, December 7, 2010

Kerja jadi senang untuk blogger yang tiada masa...

SAlam..aku cuma nak share something...iaitu autopost...aku slalu jugak guna autopost ni...senang sket..sebab kadang2 tu..aku xd masa sangat...and kalau korang tengah baca ni...skarang ni aku off balik kampung untuk beberapa hari untuk melawat bapa saudara yangkurang sihat...nt akan aku balas kalau ad yang komen..cuma lambat sket..

Apapun doakan bapa saudara aku cepat sembuh...thx..ok ni dia tutorial untuk  autopost..bulehlah praktikkan yek... =)

klik post option:


Nampak x schedule tu? haaa then pilih tarikh..masa korang nak publish.. then tekan publish..nanti dia masuk dalam  schedule and menunggu untuk dipost secara automatic... selamat mencuba

5 comments:

muhd taufiq said...

ini boleh set utk lbih 1 entry ker?btw..thnks for d info

shaffique said...

ooo. ada eh autopost ni. baru tahu. thanks bro ! ;)


My latest entry : 10 Poster WTF Yang Awesome

Izz Latif said...

~ouhh~
baru Izz tau nak wat autopost
thanks yeah!!
(^_~)

www.izzlatif.blogspot.com

Malek Ku said...

buleh lebih dari satu.. =)

Malek Ku said...

buleh lebih dari satu.. =)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...