Saturday, December 4, 2010

Antara Perkara yang Merugikan Blogger.....

Aku ada beberapa orang blogger yang aku pergi.....

kalau ada yang baca...entry yang lepas tentang.. Blogger Yang Otai Sangat

Dia bagi komen camni...


ok..bukan pasal komen aku nak highlight kan...dia suh aku p blog dia...then bila aku pergi...


Haa..tu yang xbes tu....so mana2 blogger yang xcheck..cuba check balik..mana la tau kan..rugi j nt...baru nak tengok blog rakan-rakan... =)

9 comments:

Syamimi Nadia said...

hadoi. wat suspen je.tetibe ade muke sy dsitu. :)

amira said...

apsal sebenarnya?

eiela said...

tak pernah lagi jumpa camtu.

Latest Entri :
Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian
Blog Oh Blog!!

biskut said...

banyak kali jumpa macam tuh,buat tak tau jer..close.

Malek Ku said...

dia buat private profile..so cne nak p blog dia..mimi xd p pun..guna model hehe

Mknace said...

:):):)

Syamimi Nadia said...

haha, ok gak jd model skali skale...

Malek Ku said...

=)

Norfa Lyana said...

betol2..tapi bila tanya ckp kat kita internet low la.. padahal memang tak leh bukak pown..huhuhu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...