Rabu, 29 Disember 2010

Antara Alasan Indon...yang Tak Boleh Termasuk Dalam Akal..

Apehal lah Indonesia xleh terima kenyataan yang team bola sepak malaysia ni lagi hebat dari dorang..ish3..

antara alasan dorang:

1-Malaysia guna bomoh/dukun

2-Peminat malaysia diupah untuk pancarkan laser

3-badan Gk indon gatal2...hahaha lawak

indon ni bukanny xbagus..cakap bo*&^ kang marah plak tapi dah memang B$^$..walaupun xsemua.. tapi peminat dia fanatik sampai xleh terima logik akal..heih..

apepun malaysia menang ke kalah adat la kan..aku pn xkesah..dorg dah buat yang terbaekk punya..


Pfft, pasni kalau mesia menang lagi..xtau diorang nak bagi allasan apa..huahua

8 ulasan:

alinac lover berkata...

tah pape je kan

una berry berkata...

tapi yang JUPE nyer idea tu sgt klaka
dorg ni mmg klaka kot
adoyai~

Lizzie Yasmin berkata...

ada ke alasan bodoh tue dimasukkan.. mmg kuno lar dorang nie...

Hanis Azla berkata...

aduhai.. alasan.. alasan..

eMMe berkata...

ape pun alasan dowang, kite sebagai rakyat Malaysia, menyokong penuh dan padu kepada pasukan bola Malaysia, hope kite MENANG kali ke 2 ini...

Malek Ku berkata...

hoyeah...betul tuh dorg dah xbetul..btah pape la...sokong malaysia!

luna Q jimat berkata...

da banyak bukti kata penyokong indon pun pakai laser masa diorang lawan kat indon aritu..tah hape2 je org indon nih..

Malek Ku berkata...

heheh..its all about mentality



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...