Khamis, 2 Disember 2010

Agak-Agak lah..Nak Menyamar Sekalipun!!

Satu kejutan!..tadi masa aku saja-saja search member aku... ternampak pulak minah ni.....


Mula2 boleh tengok photo dia tadi..pastu nak ambik dah xbleh..kne add fren...photo dia semua photo ain majalah tiga tu..siap ada orang komen lagi cakap cantikla apa la...ayo... ada jugak orang kenal facebook tapi xkenal ain majalah 3....haha

7 ulasan:

Guntz berkata...

well.. people zaman skarang. Tgk pakai lobang hidong... Ahahaha

Malek Ku berkata...

haha..

N berkata...

apa moktif dia amik gambar2 artis letak dlam fb dan mengaku itu dia? adoihai. mcam2 je lah

Malek Ku berkata...

hurm.. mungkin ada somthing tu...

alinac lover berkata...

isk2...

Ahnaf berkata...

sapa lah yg buat page ruang betina tu...kahkahkah

Malek Ku berkata...

ntahlah..ruang betina pun nak buat...hahaha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...