Friday, November 26, 2010

Video Alonso Dan Ramos Melengahkan Permainan Sampai Kena Red Card!



Haha..memang nampak jelas sgt mereka saja lengah2kan permainan..Mourinho pun tgk muka relax je...haha dah rancang lagi....

Yang ni pulak video diorang "rancang" sempat dirakam stesen televisyen Belanda!



So..apa kata anda?


Mengikut peraturan kejohanan itu, kad yang diterima pada peringkat kumpulan akan lupus sekiranya pasukan bertanding layak ke pusingan kalah mati.

2 comments:

shaffique said...

takpe2x, asalkan real madrid champ group. haha.


My latest entry : Kasut Adidas Superstars Facebook Dan Twitter

Malek Ku said...

wakaka... real madrid fan ada cni..haha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...