Saturday, November 27, 2010

Product Pelik...Made in.....

Manusia memang pelik..tapi xsemua..hehe..


Ada ke orang ak beli beauty smile trainer ni?..ada kot...bagi orang yang susah nak senyum..so kena pakai ni..haha



Yang ni memang xmasuk akai....ada plak nak masak daging guna exhaust...aduh..macamanala rasa daging tu yek...lemak berkrim...



Gelas siap ada kunci..untuk apa? haaa itu yang kita xtau...saja je invent benda ni..konon kreativ...dapat kat budak kecik...hilang kunci dah xbuleh guna gelas ni..haha


Ini memang lah..invention untuk lover...taulah korg tu memang couple of the day ke ap ke..tapi xknlah nak pakai baju cmni...buat seksa je...nak pergi tandas? cne? hehe kna tgl jgk...bek xpyh.. =P



8 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

hish..lucu plak kalo ada smile trainer ni..
hahaha..
xkan la mo snyium sndiri x pndikn...
;)

MuJE said...

haha... yang smile trainer tu takleh blah weyh!





- MunzirShafie [dot] Com

Malek Ku said...

tau xpa..macam dh xleh senyum asli...haha

ken said...

ahha.. weird stuff :P

Sakira said...

Macam-macam !

The last invention mmg xleh blah. Ada ke orang nak bau other's sweat ? Geli kott. Hehe ;p

Izz Latif said...

~haha~
kelakar Lah..!!
(^^)
nice

www.izzlatif.blogspot.com

Malek Ku said...

=)

DinRoy said...

lock up cup tu seswai pakai kat opis or umah sewa..nanti xdelah cawan kita tu 'lesap' je time kita nk guna...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...