Tuesday, November 30, 2010

Pendedahan Terbaru Untuk Blogger Yang Menggunakan Laman ni

SApa guna yang nak check2 harga blog tu?..yang pasti aku xguna...eh..maksud aku, aku xmenggunakan software atau laman web tuh..hehe..satu penemuan ganjil dari aku..anda lihat saja...


Ni...Blog aku punya yang xseberapa ni....






Ni blog BEN ASHAARI punya...



haha..rasa nak tgelak je...bukan tgelak sebab harga blog aku lagi tinggi..takk... tapi tergelak sebab harga blog aku lagi mahal dari bro ben..keh2....korg tgk betul2..bro ben punya dalam matawang U.S Dollar daaa.....tapi nampak sangat website ni pnipu jer...agak2 lah nak tipu pun.. bro ben daily visitor <20? bia betul.. >20k adalah...haha..tapi kalau yang popularity in country tu aku rasa betul..memang worldwide pun..untuk sapa2 xkenal atau dah lama kenal..ni lah taiko blogger kot..blog yg aku suka baca...sb pnulisan dia yg sempoi...hehe... klw xcaya sudlah nengok....wassalam..nk smbung study balek...doakan sy lulus dgn cemerlang esok...hehe

Pfft sapa nak test..buleh kat [ sini ]

4 comments:

diana said...

tak pernah guna pun..
baru tau..

Azman Roslan said...

tak bagus web tu..

Malek Ku said...

k.diana.. yup..tapi ada juga yg guna app ni..

betul tu man..tak bagus hehe

ken said...

cool.. must try :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...