Tuesday, November 2, 2010

Buat Ape Pukul 1 Pagi!


Ha...mesti ramai blogger2 yg ada masa untuk blog pukul 12 keatas jer i mean 12 pagi..maklumlah...ada yg byk kerja...thesis,, exam,,kerja..ape semua tulah....tapi klw update kul 1 pagi..ada ker org nengok?..hehehe.. 

Pada pendapat saya la kan...ada orang tengok..tu pun klw entry tu mmg bestlah...tp dependla... klw nk bes lagi...mlm post entry...siang baru ping entry kat mana2...hehe...ok ap..itu saja tips yg xsbrape dari Malek Ku.. night!

3 comments:

♥cutebabygirl♥ said...

saya bace entry malam2! :D

Shahrizah said...

Saya post entry kebanyakaknnya malam, lawat laman web kawan-kawan pun kebanyakaknnya malam juga, siang sikit2 jer sebab anak selalu ganggu, tak dpt nak baca entry kawan-yang best2.

Malek Ku said...

ouh..bguslah..blogger never sleep..mlm blogger lain...siang blogger laen..huhu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...