Wednesday, November 24, 2010

Apa Yang Korang Cari Sebenarnya ni?

Click untuk lihat lagi besor..

Sejak dua menjak ni...ramai betul mencari "daging burger", "Proses Daging BUrger" macam2 lah.. tgk jelah kat blog aku ni pun dorg duk cari camana nak buat daging burger, nasib baik xda orang search "macamana nak beli burger" haha.....tapi maaflah..blog aku bukan blog resipi cam blog Mat Gebu...heheh..nak cari resepi pi kat blog dia...mmg dia byk resepi bukan kat blog aku...keh3...

Haa...baru2 ni ada juga orang persoal kan kehalalan Burger King..aku pun pelik..yela..aku punn xtau sb xpenah mkn Burger king...makan burger pasar malam adelah...hehe...tapi rasanya halal..bila aku tgk ni dari Halal.Gov


Papepun mkn mskan sendiri sudah...heheh

2 comments:

eyk@_zuL said...

mood raya xji xabeh agi tu..masing2 da xtau pe nak wat ngn daging2 yg bertimbun lam peti ais.tu y sume pakat2 cri resepi wat dgg burger tu..haha

Malek Ku said...

tau xpa..haha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...