Sunday, November 28, 2010

Aku Tau Kenapa Jipaban..........

Sebenarnya dah lama aku survey iklan yang Jipaban Online Shopping..ok jugak ada benda murah ada bnda yg kurang murah....hehe..

Tapi banyak benda yang bagi aku kureng sketlah kan..pasal harga semestinya...most of them agak kurang murah...tapi baju2 banyak yang cantik2 untuk lelaki lah .mungkin bagi sapa yang nak beli buleh lah tgk2...survey je pun.....prempuan punya..xsure sb xtgk..aku tau kenapa kurang murah....sebab diorang yang nak jual kat jipaban ni kena bayar duet sewa...cmni haa..



Hehe..ceritanya aku saja nak join...sb aku pun ada lah tolong orang jual baju raihan..iklan jap.. 

Baju Raihan Baru  - Image

Ada lagik kat mudah... baju raihan...kat SINI.. murah je..xjual mahal.. maybe dlm RM 35 sudah boleh angkat xambk untung sgt... ok.tu jer...hehe..

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...