Selasa, 9 November 2010

5 Kategori Wanita Yang Tidak Boleh Diajak Dating

Yaa..mari3..saya pasti jejaka-jejaka yang tampan diluar sana..ad byk teman wanita...hehe..tapi cni nk bg tips sketla kn...ini bukn bermaksud nk mngata kaum wanita ke..tidak sama skali..lelaki pun apa kurgnya..hehe..


5 Kategori adalah....

1. Kawan baik kakak anda.

Kenapa? Ini kerana apada permulaannya semua pasti nampak baik tetapi jika suatu hari nanti anda berselisih faham, semua rahsia anda akan dibongkar kepada kakak. Agak susah untuk anda mempertahankan diri bila ‘diserang’.

2. Setiausaha anda.

Kenapa? Seperti sedia maklum, ada orang yang memandang serong pada kerjaya seorang setiausaha. Bagi mereka, setiausaha hanya mahu menggoda boss, seterusnya berkahwin. Jika ia, anda keluar dengan setiausaha dan dalam masa yang sama, anda sudah berkahwin, anda mengiakan tanggapan orang ini.

3. Bekas teman wanita.

Kenapa? Ada orang kata, kita tidak sesuai jadi kekasih tetapi boleh jadi kawan. Jika hubungan sudah putus, elok sahajalah dilupakan. Tak perulah anda keluar lagi kerana apabila putus, anda sebenarnya tidak punya sefahaman lagi.

4. Teman wanita kawan anda.

Kenapa? Hah! Ini satu kesalahan paling teruk yang pernah anda lakukan. Jagan sesekali menikam kawan dari belakang kerana ia tidak baik untuk sebuah persahabatan. Fikirkan sendiri, kala kekasih anda diambil orang, tentu sakit bukan? Dan itu lah perasaan orang lain yang merasainya.

5. Wanita yang terlalu demand.

Kenapa? Mengapa perlu melayan perempuan yang ‘demand’ kerana anda boleh sakit otak jika melayan mereka ini. Banyak lagi perempuan lain dan jika kekasih anda demand, abaikan saja dirinya.

3 ulasan:

Khumaera Ismail berkata...

hehe..ada betulnye =)

one2paii berkata...

kalo cam gua nie..gua kerja pramugari ..ngat2 lu de x org sudi nak ajak gua dating??

Malek Ku berkata...

haha..insyaallah ader..=)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...