Monday, October 11, 2010

Remaja Perempuan Mati Dibunuh Kenalan Facebook

Hati2 lah kawan2...jangan add orang sembarangan..bahaya...heih..skarang ni macam2 orang menyamar..

Ashleigh Hall, 17,dibunuh oleh Peter Chapman, yang menyamar sebagai seorang remaja lelaki di facebook.

Ibu ashley menyalahkan Mark Zuckenberg kerana facebook mempunya tahap security yang lemah.

Walaubagaimanapun, Mark Zuckenberg langsung tidak mengendahkan,he just said "NO BIGGIE".. means not a big problem.

Bagi saya, privacy ni it is up to you, kenapa nak approve orang xkenal?? kenapa nak letak segala jenis info dalam facebook???...fikir-fikirkanlah kawan2....

The Victim    The Killer
    

Dari News

6 comments:

anem** said...

mak aii~ facebook pun leh bunuh org. haihh~ dunia skrg ni sgt tk slamat dah dowhh~

Azura Ani Salaim said...

Menakutkan, ish ish ish...

Teh Tarik Drinker said...

macam2 ragam org skarang...

tehtarikmemoirs.com

Deslim said...

THANX coz amik source dr my blog! ^^

Malek Ku said...

tau xpa...xseselamat dulu..mmg org skrg mcm2...

hehe u r most welcome

rymamarky said...

jangan percaya sangat orang luar tuh..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...