Ahad, 3 Oktober 2010

Penting Sangat Nak Follow i Follow u ni???

Kenapa?..haa...bagi saya...saya suka orang follow biarlah dia jarang datang blog saya pun...tapi atleast dia ada connection lagi dgn saya...tapi saya xsukalah follow i follow u ni...sebab cm xikhlas jer follow.. follow biarlah ikhlas..so connection antara blogger kekal...

Secara jujur...korang follow-follow blog ni ader ker korg p terjah hari2?....saya jarang sama sekali...cuma tengok di dashboard yg ni ha


Ha...senang...kalau ada entry latest saya terus baca...so naseblah...saya kdg2 suka juga berblog walking nih... so sapa2 dtg blog saya...insyaallah saya dtg balik..yg xpernah dtg pun saya dtg blog dier....hehe...

Korg pula cmana? mcm saya jgk ker? tgk kat dashboad?? or langsung xtgk??..hehe

12 ulasan:

eqbalzack berkata...

ini BUKTI abg eq dtg bace entry kat blog ni...hehe

diana berkata...

saye tak tengok kat dashboard..
sape yang update
blog dia la yang saye pi..
lagi satu..saye suka orang follow saye sebab bila kita
ada entry baru sekurang2 nye dia tau.
dan saye nak dia datang blog saye hari2..heheh,,

Aretikz berkata...

Rasanya.. follower yg pling terbek kalau bca en3 dan memberi komen bernas.. kalau stkt polo nak popular.. err.. no komen.. lalalalala.. haha..

Malek Ku berkata...

tq abg iqbal.. betoi tuh diana

aretikz..betul juga..ada juga blog yg folower ramai..tp entry kurang sket...heheh..tp apa pun...lain orang lainlah pandanganny..cheers~

Fara Dee Dilah berkata...

kalo follower byk tp xdtg singgah bce entri pun sme gak..xde mknenye..

misz myza berkata...

hmmm.. pendapat sy la.. terpulang pada masing2.. ade yg suka konsep u follow, i follow.. tp ade juga yg x ske konsep ni..

For me, me menganggap follower ni seperti rakan2.. mcm fb.. kte add kwn kte.. mcm 2 la dlm blog.. me ikhlas dan tak kisah sape yg follow dan di follow..

nak tau blog tu terbaik dan berkualiti ke x, kita boleh judge dgn entri2 yg bernas mereka, bukan berdasarkan followers..

ijatnuar87 berkata...

hehehe...ambe suker tgk kat dashboard jek...sumer entry la latest ambe buka,pastu bile dh masuk blog sombodi tu,ambe pom stat la menyelongkat sumer khazanah dlm blog tu,hehehe

meera^da cute..*_* berkata...

sejujurnye, sy tidak suka dipaksa utk memfollow...kalo sy suke, sy akan sendirinye follow...

i follow u, folo me too...mmg sy xg la blog org tuh..hehe..sedikit jahat..

ecah..merangkap anak cik nan berkata...

sy folow org kalo sy minat blog die..tp kalo org folow saye, x sedap rase nye kalo x folow smule..

kalo sy folow org, sy x btau pon sy dh folow die...die nk folow smule folow la..xnk pon xpe...

Malek Ku berkata...

terima kaseh semua..semua org ada pendapat berbeza...bgus2

kilique berkata...

Hi malekku! Me too, kadang2 tengok kat dashboard but if menarik mesti buka dalam tab baru. :) Sya pun x suka orang blogwalk so that dia kena follow. I only follow blog with good content- which is you should be proud because I followed u! hihi :)

INTELLIGENT_loner berkata...

betul3..:)...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...