Khamis, 21 Oktober 2010

Mesut Ozil Recite Al Quran Before Play...

Rasa semua tahu yang Mesut Ozil ni plyer star yanng hangat diperkatakan sekarang kan?..Untuk yang xtahu ap...dia ni player bola sepak yg sama umur dgn saya...hehe...20--...Erm... Anda semua Tahu x dia ni Islam? bagi peminat Mesut Ozil Memangla tahu kot... saya ada terjumpa.. Official punya pasal Mesut Ozil baca Al-Quran sebelum main bola....fuh..dasyat lah dia...saya pun xbuat cmtu...bguslah dia.. Kalau Xpercaya tgk kat link kat bawah ni ..dalam article news tu kata...Bila orang nyanyi lagu jerman..dia baca Al-Quran...

Ni poster dari arab...


Link kat SINI

5 ulasan:

najib berkata...

mesut ozil memang islam,ini kerna keluarganya org turki,tapi menetap di jerman.org turkikan islam...

Malek Ku berkata...

yup..tapi xsemua juga turkish islam.. =)

Wan Gerrard berkata...

Ozil memang terbaik, respect kat die..

Malek Ku berkata...

betul3

Diary of Mine berkata...

sy minat dia.... n klose gak.. german! yeah!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...