Sabtu, 9 Oktober 2010

Masih Ingat Lagi Tak Account Friendster?


Mesti kamu semu pernah ada account friendsterkan?? sebelum wujudnya Facebook@ famousnya Facebook.. Friendster ni lah jadi laman sosial paling Hot...hehe...Saya pun dulu ada juga friendster...tapi dh xde ap...biar jelah...xpyh deactivate...hehe.. anda pula bagaimana? ada? dah berabuk? hehe

9 ulasan:

deqlis berkata...

Salam,,,

salam perkenalan,,,

samalah dah berabuk raban...
tebal 10 inch kot abuk tue..

dok menempek kat Fb n blog jer..:-)

http://ellismelia.blogspot.com

a d r e y n i e e l i s y a berkata...

adeehh..
aku mmg x ingt dh akaun fs aku tuh..
apa lagi tagged..

wahahaha... terbiar bgtu jaa..
kesian

Malek Ku berkata...

tau xpa..huhu

Balqis berkata...

mmg da terbiar da..mesti lalang tnbuh mcm hutan..hehe~~

Malek Ku berkata...

mmg dah lebih dari lalang yg tumbuh...hehe

ASaDa RyutaRo berkata...

masih jugak menjenguk friendster sampai skrg wlupun ramai member dah pindah ke FB. huhu..

ade jugak kawan dari frienster dah tak jumpa2 dah sampai sekarang. cam sadis je..

Anitadahahs berkata...

alamak!
rindu pada friendster~ apa khabarnya friendster tuuu.. malas dah nak bukak! kejap lagi la tgk balik.hee. tengs sbb mengingtkan kembali pd FS. :)

Malek Ku berkata...

betul tu asada...sb ada kawan2 kita yang guna fs jer....xde fb...
anitadahah..no prob

najib berkata...

setuju,memang dah berhabuk akaun friendster kita



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...