Tuesday, October 5, 2010

Malas Berblog Dah?


Selamat petang semua...

Merujuk perkara diatas...ramai blogger-blogger baru atau lama yang dah bersara dari dunia blog..mereka semua ada alasan yang tersendiri...

Ok..antara alasanny adalah:


  • Tiada pengunjung
  • Malas nak update
  • tak tau nak tulis apa
Ni adalah antara alsan utamalah yang saya telah kenal pasti...

Blog kita klaw nak ada org dtg..jgnlah tulis benda2 yang personal contohnya

" Baru nak pegi mandi,tuala tertinggal..bla bla bla"

orang xnak tau pun hal personal..lainlah korg artis....

Lagi satu..Tak Perlu Tulis Panjang-Panjang.....orang baca pun bosan...xbaca lagi dah bosan...

Apapun ianya terpulang kepada individu masing2...refresh balik kenapa korg buat blog....hehe

ok tu saja tips dari Malek Ku 7...jumpa lagi dilain hari.. =)

5 comments:

NOOR FATIN said...

xjemu berblog~ walau xde pengunjung..

Malek Ku said...

bgus noor

Bazilah said...

mule2 cam takde idea nak tulis ape, tapi bile dah start menaip mulelah tangan ni syok sendiri nak taip pepanjang.tsk

najib said...

boring juga berblogging ni

Malek Ku said...

bazillah..betul juga tu

najib..yup...mmg pun



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...