Isnin, 11 Oktober 2010

Macam NI ke Korg Blog Walking!! Menyakitkan Mata dan Hati!!

Inilah kerja org sekarang..semua nak cepat....nak autolah apelah...jadik spam lah plak yer..ish2...apelah..

Saya memang xsuka benda2 cmni ni...sorilah yerk..kepada sesiapa yang guna auto ke ape ke..saya xlynlah...saya lebih suka orang yang friendly n real...bukan fake macam ni ha....tulah...nak guna sgt auto blogwalking...apepun..terserahlah korg..hak korg nk guna apepun...tapi klw dh mcm ni...saya konpem xpegi punya blog2 nih...wohoo.. peringatan untuk semua...kalau yer pun nak blogwalking cepat2..gunalah kaedah laen.. =)



15 ulasan:

nina syakina berkata...

hahaahaha... sengetttt sungguh!!~

Malek Ku berkata...

mmg xbetul dh tu

luvly mya berkata...

uiks. tu betul2 cepat blogwalking tu.hehe

Cik SU berkata...

gila manyak visit my blog..kalau i wat cam tu skali ag..mesti u rase nk hemuk jer komputer nie kan..hehe..relax2 yer

nadzirah aqilah berkata...

setuju! setuju! tak frendly betol kan dorg nie... dtg just nak enter link jek... hehehehe

ecah..merangkap anak cik nan berkata...

ecah mmg x visit smule kalo stakat bw mcm 2...xde effort nk bw kt blog org, tp nk traffic kt blog sndirik...huhuhu

Lizzie Yasmin berkata...

bikin pabas tue... dia ingt org kelubuq sgt nk pi blog dia.. hahahaa.. mmg tak mesra alam langsung... kejar trafik jer lebih tapi tak tahu skill nak be fwen...

azharie berkata...

ahah...cuba tiru mcm saya ni...spam blogwalk pastu folo terusss...baru bermakna...ehehe...

Khumaera Ismail berkata...

biasenye tu dtg dr blog mat saleh la..diowg mane pandai ckp b.melayu..pastu tulis gitu je..ceh~

s1t1 2uL41k4 berkata...

tu namanya x ikhlas la kot dalam ber bw..

AnWaRnAiM berkata...

huhu..ciannye..tape..jom kte friendly2.. :)

~ShaFiza~ berkata...

saya selalu jugak kena mcm tu..hurm...

Malek Ku berkata...

peringatan untuk semua...hati hati ketika berblog....hehe..

Cik Moon berkata...

hmm..x frendly lgsung cara gitu..

Azham Vosovic berkata...

sy pon selalu kena.... ngong betul...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...