Rabu, 22 September 2010

Perhatian Kepada Semua Blogger..Berhati2 Dengan "Fake Blogger"







Link mereka semua akaan terus ke laman web lucah....nama yg dgunakan sama jer...so hati2 yek....

24 ulasan:

eqbalzack berkata...

nasib takde shout box...hehe

Azura Ani Salaim berkata...

Taking note:

1. MariaCute
2. getlaid

owh, thanks for the info :)

Malek Ku berkata...

eqbal..oh..dh mengurangkan kadar jenayah di blog anda klw xd..hehe

azura..no prob...blogger r fren

Wawa~* berkata...

blog sy pn bnyk spam comments dr depa ni.. ntah hape2... huhu

Malek Ku berkata...

tgk nama dorg pun kita dh bleh kenal pasti =)

encHIx laNDax berkata...

huhu~link lucah???wah!!hahahah

Malek Ku berkata...

yup~

diana berkata...

saye pun penah jadi gini..
ingat kan nak balas jejak
tapi rupe nye ..
hampehhhhh...

kalau tak salah
web untuk agama kristian pun ade guna taktik ni..
tapi nama dalam shoutbox nama
orang melayu..

amira berkata...

sengal ahh.. geram tol..
diana>> klu kita tertinggal ejaan dalam URL kita pon mungkin akan diredirectkan ke mega site bible.. bahaya sungguh

Malek Ku berkata...

betul tu mira...mmg ada pun guna nama melayu tapi lman web laen

wannurfazrini berkata...

tayah layan kot . but I think benda tu muncul kalau korang guna cBox. kalau guna shoutMix blm dpt lagi link camtu

Tiya berkata...

thanks 4 the info.. huhu.. byk gak dpt mcm tu.. ngee~~

sabree hussin berkata...

Laman lucah tu mesti membership site kan?

blogsyarih.com berkata...

goog info ...thanks. sy tak guna shout box. sy lebih suka visitor beri komen kat blog post atau kat facebook..lebih baik untuk jangka masa panjant.

Merrinette berkata...

Thanks for the notice!

myoliza berkata...

thks for the info.

Malek Ku berkata...

fazrini:mungkin juga

tiya..u r most welcome.. blogger r fren

sabree: itu saya xpastilah..sebab nampak je..trus sy tutup.. =)

blogsyarih..yeah betul tu.

meerinete n myoliza...no prob

nur berkata...

2 -3 harini pun ada jugak.xtahu camne nak block.just ignore je..link this post k.. tq

kembung perut

myseposeng berkata...

thank 4 sharing :)

Pinky Pixie berkata...

kalau nama mat saleh je mmg yt x blas knjungan taw.. huhu. kejam x.. nk slmat.. =)

aSmiDar berkata...

kalau klik akan kuar vide lucah ke??

humbleyat berkata...

setakat ni..alhamdullilah tak de lg..terima ksih berkongsi;-)

Malek Ku berkata...

nur: ignore jer..

my10cent: u r most wel c

Pinky Pixie: betul tuh gud job

asmidar: aah ..sx

humbleyat...ok alert =)

.:: Miu Miu ::. berkata...

wah ade jugak fake blogger eh? thanks for the info! :D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...