Rabu, 22 September 2010

Mencari Pengunjung Bertuah 9999

9999

Ini lah nombor bertuah minggu ini...ada sesapa yang jadi visitor yang ker 9999 ke blog ini.. sila bagitau saya ok... syaratnya mudah...print screen jer cmni ha..then buat entry pasal kamu dah jadik visitor 9999.. then link kan entry tu di comment ni..sonang ajer..xpayah semua orang nak buat entry...yang monang aje sudah...hehe


Ha..kan senang tuh... hehe..  ape?? hadiah?? adolah...mana bleh bgtau tapi lumayan......secret.. jadik visitor 9999 dulu..oh xlupa..saya baru letak page  blog ni di facebook...klw rajen.."like" lah yek..keh3...ok adios~~  selamat

15 ulasan:

S Y [A] Z A berkata...

huhu , i try ye :P
view me juga :)

amira berkata...

mcm best je.. huhu

Malek Ku berkata...

okeh syaza... bukan macam tapi memang simple n senang jer...hehe

diana berkata...

mintak2 saye yang dapat!!

Malek Ku berkata...

okeh..mintak2lah yer...hehe

hazman aka species1980 berkata...

Ape la agaknya hadiah misteri tu yea ?

kisahsensasi berkata...

Mak aih... jauh lagi la nak cecah nombor tue....

Acik Amalina berkata...

xpe lah..jadi visitor no berapa pun x keysah..

nice blog babe...hehee

Malek Ku berkata...

hazman..hadiah misteri tuh berbaloi untuk semua..hehe

kisah : memang jauh lagi...keh3..buat dekat xsyok pula...

acik: thx ya~~

Sya Isya berkata...

huhu..sungguh jauh lagi...mesti Sya x dapat :D

Faiz berkata...

alamak...xkne plak no tu..huhuhu...
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

haszuraidah ishak berkata...

dah dpt no tu, bgtau kot emel ke komen aje?

hihi..bertny macam ade chance je nk dapat..

Malek Ku berkata...

buat entry n bagi komen kat cni.. =)

♥iLe irnadiana♥ berkata...

Saya yg ke 9999 :P

♥iLe irnadiana♥ berkata...

Saya kena buat entry dulu or komen dulu?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...