Rabu, 22 September 2010

Ini Hitler...Renungkan Kata-Katanya


So...hitler ni jht ker??...

6 ulasan:

.aira. berkata...

ada orang kata jahat, tapi dalam bnyak banyak sumber hitler ni lah yang bnyak menolong ouh, misai die hot, HAHA


new entri xD :
TIPS MENGENAL PASANGAN ANDA

Raja Fiqri Fauwaz berkata...

kita boleh fikir sendiri. tentera hitler sendiri ramai muslim.

Malek Ku berkata...

betul...ada yg baik juga

kusut berkata...

heheh panas ni. nasib baik bukan blog antarabangsa. mau kene baling batu dengan WWII survivor yg kene seksa dgn encik misai ni.

dia baik atau jahat tengok kat side mana org yg memberi pandangan lah. aku percaya takde org pure evil.

paling jelas, history is written by the winners. pandangan dari satu perspektif sahaja.

kusut berkata...

oh silap quote aku tu..
'history is written by the victors'
- Winston Churchill

Malek Ku berkata...

wahahah... correction diterima..haha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...