Khamis, 30 September 2010

Cara Kenal Pasti Barangan Dari Kulit Babi!!

Tiba2 terdetik nak buat post cmni...sebab dulu my family pernah kene juga....pasal kasut lah...

Sebenarnya senang juga nak detect dier..kulit babi ni dia ada tiga titik sekelompok.. cmni...



Hati-hati juga...tgk yg ni ha...


Nampak x ada 3titik?.. sometime titik dia lain juga...tapi tetap tiga titik..so berjaga2



7 ulasan:

Lizzie Yasmin berkata...

kebanyakkan kasut yg beli kt pasar mlm dan tmpat murah from China pun ada...

Malek Ku berkata...

yup3...sebab tu kne aware...jgn maen sebat jer.hehe

Putri_Aizat berkata...

huh...dulu kakak aku pun penah ter try kasut dari kulit haiwan ini...

iszieylyanziy berkata...

isy,,teruk,,kne be carefull ni

Solihin Zubir berkata...

bahaya btoi kalau x prasan..
kena bawak kanta pembesar kalau nk p beli kasut.. uhuhu..

Malek Ku berkata...

betul tuh...kne hati2...n kalau perlu bawak kanta..heheh mcm solihin

M I A J A M A L U D D I N berkata...

eee.. thx taw.. kene aware neh..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...