Saturday, August 7, 2010

Rapid K.L terlalu kaya....hehe




OK... camni citer nyer.... tadi aku naik lrt putra kat Masjid Jamek...punya la ramai orang... pergh penuh kaunter.. loongg Q lagi... cm ada konsert.... so aku bertindak menggunakan machine tiket yang ada kat tepi2 dia tuh... aku nak pergi stesen universiti RM 2.00... tapi masa tuh aku hanya ada RM 5.00.. n tu la yang paling kecill.. aku pun masuk je kat machine tu RM 5.00... dah kuar tiket... nak ambil balance balik tengok banyak betul duit 50s sekeping2 kua dari tempat baki...memandangkan orang belakang pun ramai menunggu..aku pun kutip jer semua tanpa mengira balance duit tadi.... tengah2 tgu lrt...aku saja seluk poket nk tgk balance tadi. kira2 balik 50s sekeping2 tadi ada RM 5.00...pergh... lrt dah sampai dah... aku pun naik jela... cadang nak pulang balik....tapi xpela...memandangkan aku pun pnh kene tpu ngn rapid K.L pasl tikiet..aku pun naik free jelaa....hahaha.. tu la kiassahnya....lain kali guna machine...hehe

2 comments:

Nina Nurziana said...

bertuah! hehe

Malek Ku said...

heheh....rezeki Allah...hihi



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...