Monday, April 26, 2010

LOooOOoooOng time no see..

-_-HM..lama dh xberblog ni..dh rase xde mase nk berblog..sebab nk exam...ni pun dh lega sket sb sh setel suma............tinggal satu subjek..BIOSTATISTIC coming soon 10 days to go...pergh...dgr statistic org kate senang...pdahal xtau betape susah n penatnyer otak ni memikirkanny..org xblaja blehla ckp senang..papae pun must study hard...as hard as i can..betol ke ayat ni..nvmind..



-_- LAst week ..mgu yg paling sedih dlm hiduop aku..i hv lost my beloved grandfather.. my to'ki..hmm xsangka pula dier ad skit jntung....sb sbelum ni xpnh pun ad sakit jntung..masa tuh aku baru jer habis 4th exam..then ayah aku call...ckp to'ki dh xde...berair mate aku maser kat bus stop tunggu bus nk balik kolej...tapi aku cepat2 cover pg jauh2...........aku xle thn sgt sdieh..last time aku jumper die mmg dh xsehat.. ada kat umah..aku hantar ubat kat dier..tu jer..sb aku balik kejap jer..sb nk exam dh time tuh..hmm..Aku dhla rapat sgt ngn dier......i feel lost.. to'ki aku ni mmg best giler..die pandai buat lawak..dari dulu sampai skarang die asek buat lawak jer....even time die masuk hospital haritu...still buat lawak lagi..aduh...sedihny nk criter lagi........Thx kpd semua yg sedekahkn Al Fatihah 4 my grandfather....really miss him.. jadi kpd sesiapa yg still ada grandfather...jaga, sayangi n hormatila elok2...before it is too late.............

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...